Aktuelt

 

Nyt navn: Karine Polwart

Karine PolwartEn af Skotlands største sangere og sangskrivere på turné i marts 2019

17. aug 2017 Det er en stor fornøjelse at endelig kunne bekendtgøre vores samarbejde med den fantastiske skotske sanger og sangskriver Karine Polwart. Hun kommer på en Danmarksturné til marts 2019 med sin bror Steven, men der er kun et begrænset antal datoer til rådighed, så det er med at være hurtig! 
 
 

Nye udgivelser

Greg Russell - Inclined To Be RedAlbumnyt fra flere af vores kunstnere

20. maj 2017 Den irske supergruppe Usher's Island, hvor John Doyle er et af de fremtrædende navne, udgav et længe ventet album i marts i år. Albummet kan købes via Vertical Records. Og for nylig annoncereede Greg Russell, at han udgiver et soloalbum, Inclined to be red, til august. Det kan allerede nu forudbestilles på Gregs hjemmeside. Endvidere er en ny udgivelse fra irske The Jeremiahs på trapperne og senere på året sandsynligvis også et nyt album med Ray Cooper. Meget at glæde sig til...
 
 

Nyt navn: Talisk

TaliskPrisvindende skotsk trio på turné i november 2018

7. feb 2017 Ved den netop overståede Celtic Connections festival i Glasgow faldt de sidste detaljer på plads med den skotske trio Talisk mht. en Danmarksturné i november 2018. Deres optræden på sidste års Tønder Festival var den udløsende faktor for vores samarbejde, og der er noget at glæde sig til for de danske publikummer! Talisk vandt i 2015 BBC Radio 2 Young Folk Music Award og er et af de hurtigst opstigende navne i skotsk folkemusik lige nu. De spiller med en entusiasme og musikalitet, som er få forundt - og svær ikke at blive fascineret af.
 
 

Forårets turnéer

Jez LoweIrsk, skotsk og engelsk musik på programmet i foråret 2017

10. jan 2017 Foråret byder på ikke mindre end tre turnéer: Irske The Jeremiahs kommer på kort visit i begyndelsen af februar, skotske Malinky turnerer i starten af marts, og endelig kommer Jez Lowe på besøg med Kate Bramley ugen efter påske. Se mere om koncertdatoer og spillesteder i turnékalenderen.
Besøg også gerne vores Facebook side for flere opdateringer og nyheder.