Aktuelt

Live streams

Ray Cooper
Støt gerne musikerne med en donation i deres "tip jar", hvis du har mulighed for det!
De fleste live streams kan også ses efterfølgende i optagelse.

Aktuelle fundraisere etc.

Her er en oversigt over aktuelle fundraisere, crowd funding kampagner, kommende albumudgivelser etc., hvor du kan støtte vores musikere på forskellig vis:

Chuck Brodsky - Album give-away

Chuck Brodsky - "Them And Us"Som en venlig gestus i disse trængselstider giver Chuck Brodsky dig muligheden for at downloade alle hans albums gratis på chuckbrodsky.bandcamp.com/. Du behøver ikke at betale en krone (eller dollar), men hvis du har lyst kan du give et valgfrit beløb.
 
 
 

Nylige og kommende albumudgivelser 

Ray Cooper - Land of HeroesRay Cooper - Land of Heroes (16-04-2021)

Et nyt album, Land of Heroes, er på vej fra Ray Cooper. Albummet er Rays fjerde soloalbum og udforsker spørgsmålet om, hvem dagens helte egentlig er. Sangene er skrevet og indspillet i løbet af sommeren 2020. Titlen kommer fra undertitlen på det finske epos, Kalevala og albummet har en tydelig finsk undertone i form af lyden af kantele, den finske harpe, der høres i baggrunden i flere af sangene.
 
Mere info: www.raycooper.org
 

Tide Lines - Lockdown Mixtape EPTide Lines - Lockdown Mixtape EP
(17-12-2020)

Tide Lines har indspillet en EP med tre cover-numre og en ny julesang under den britiske lockdown. Den kan købes som download i en begrænset periode.
 
Hør julesangen, This Christmas Time, her: 
 
 

Edgelarks - Henry MartinEdgelarks - Henry Martin (11-12-2020)

Duoen Edgelarks har netop udgivet albummet Henry Martin med traditionelle sange. Albummet er ind­spillet i deres hjemmestudie og titlen lå lige til højrebenet som en sammentrækning af deres respektive efternavne - som samtidig er navnet på en af sangene. Edgelarks skulle i øvrigt have været på turné i november 2020, da Covid-19 kom i vejen - men vi gør et nyt forsøg i 2022!
 
 
 

Martin Simpson - Home RecordingsMartin Simpson - Home Recordings
(13-11-2020)

Martin Simpsons næste album skulle have været et livealbum, indtil lockdown satte en stopper for det. Men uden mulighed for at spille for et publikum eller komme i et regulært studie, så var eneste løsning at indspille et album derhjemme - og sikke et album. Bland mange gode sange er bl.a. John Prines Angel of Montgomery og Bob Dylans The Times They Are A-Changin'. Hør sidstnævnte her: 
 
Køb albummet her: smarturl.it/martinsimpsonhome
 

Seneste nytSe flere opdateringer og nyheder på Facebook.