Aktuelt

Live streams

Ray Cooper
Støt gerne musikerne med en donation i deres "tip jar", hvis du har mulighed for det!
De fleste live streams kan også ses efterfølgende i optagelse.

Aktuelle fundraisere etc.

Her er en oversigt over aktuelle fundraisere, crowd funding kampagner, kommende albumudgivelser etc., hvor du kan støtte vores musikere på forskellig vis:

Chuck Brodsky - Album give-away

Chuck Brodsky - "Them And Us"Som en venlig gestus i disse trængselstider giver Chuck Brodsky dig muligheden for at downloade alle hans albums gratis på chuckbrodsky.bandcamp.com/. Du behøver ikke at betale en krone (eller dollar), men hvis du har lyst kan du give et valgfrit beløb.
 
 
 

Nylige og kommende albumudgivelser

Ciaran AlgarCiaran's Corona Collaborations - The Album (efterår 2020)

Ciaran Algar (Greg Russell & Ciaran Algar) præsenterede under den britiske Covid19-nedlukning i april dagligt en video på sin Facebookside, hvor han spillede et nummer sammen med en ny musiker, og som resultat af en vellykket Kickstarter-kampagne bliver det nu til et album!
Ciaran er ved at lægge sidste hånd på albummet, der forventes at udkomme i efteråret 2020, og som vil kunne købes både på CD og digitalt.
 
Mere info følger!
 

Ray Cooper - The Beast EPRay Cooper - The Beast EP (17-07-2020)

Ray Cooper har været i studiet for at indspille et nyt album, der dog først udkommer til januar næste år. Til gengæld udgav han 17. juli en download EP, The Beast, med tre nye numre.
Hør et af dem, Eyes of Mercy, her:
 
 
Mere info: www.raycooper.org
 

Seneste nytSe flere opdateringer og nyheder på Facebook.