Tide Lines

TIDE LINES

www.tidelinesband.com

MG Alba Scots Trad Awards 2017
Gaelic Singer of the Year (Robert Robertson)
På turné (DK): 25. april - 3. maj 2020 *** NYT ***
Præsenteres i samarbejde med Tønder Festival
Festivaler (DK):
Tønder Festival, 24.+25. aug 2019
Seneste album (okt 2018): "Let's Make Tonight" - EP

Seneste nyt

Tide Lines dukkede op på scenen i sommeren 2016 med sangen Far Side of the World, en dynamisk og iørefaldende kærlighedssang skrevet af forsangeren Robert Robertson, der skød op med raketfart på iTunes, forbi sange af navne som Coldplay, Beyonce og Adele. Bandet udgav i juni 2017 deres debutalbum, Dreams We Never Lost, som næsten umiddelbart strøg op som nr. 14 på iTunes UKs liste over downloads, og i oktober 2018 fulgte de op med en EP, Let's Make Tonight.

Tide Lines består udover Robert Robertson (sang/guitar) af Ross Wilson på keyboards, Alasdair Turner på elguitar og sækkepibe samt Fergus Munro på trommer. Arven fra Runrig fornægter sig ikke i bandets musik, der er tydeligt inspireret af de traditionelle toner fra det skotske højland og de skotske øer, men med et ben ligeså solidt plantet i rock og pop.

Bandet fik deres Danmarksdebut på Tønder Festival i 2018, og er på programmet igen i 2019. De har allerede skabt sig et dansk publikum, der snart kan glæde sig til at opleve dem rundt om i landet.
"echoes of the great Runrig"
Dave Beeby, Living Tradition
"Elegantly straddling the boundaries of Celtic folk/pop and rock"
Tom Ramft, Celtic Sounds
"...this band have the songwriting maturity to move far past the youth anthems when their time comes to move on. They are already writing and recording songs of real musical and lyrical maturity and quality"
Tom King, Southside Advertiser
Copyright © 2012-2019 Yellow House Booking - CVR-nr. 40 78 40 12