Om Yellow House Booking

 
Yellow House Booking formidler en række udenlandske folkemusiknavne - både til store og små spillesteder. Udbuddet består af udvalgte kunstnere, som vi kender godt og tror helhjertet på og hvis musik, vi også selv holder af.
 
Vi startede vores foretagende i 2012, og gradvist har det vokset sig større til nu at være et af Danmarks største bookingbureauer inden for international folkemusik.
 
De navne, vi repræsenterer, spænder fra unge talenter til etablerede og internationalt anerkendte kunstnere, men de har alle det til fælles, at de leverer musikalske oplevelser af høj kvalitet - hvad enten det så foregår i en stor koncertsal eller i et lille forsamlingshus!
 
Vores mål er, at de kunstnere, vi formidler, vil give publikum musikalske oplevelser, hvor de bliver bevæget på en eller anden måde. Hvorvidt det så betyder, at musikken får dig til at hoppe rundt i glædesrus, eller efterlader dig rørt til tårer eller simpelthen bare tavs af beundring - det er lige meget, bare den har rørt ved noget i dig!
Copyright © 2012-2024 Yellow House Booking - CVR-nr. 40 78 40 12